Online magazines

05 november 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
 
het belang van luchtgordijnen
Om al deze ongewenste effecten van een openstaande deur te vermijden, werd het luchtgordijn ontwikkeld. Wij helpen u bij de keuze van een geschikt toestel.
Valerie Verkain
Bladmanager
Wandel door het stadscentrum en kijk rond: de grote meerderheid van de winkels zet zijn deuren uitnodigend open, zelfs op koude winterdagen. En toch blijft het in de winkel aangenaam warm? Dat komt dankzij een onzichtbaar ‘luchtgordijn’.
ABB levert producten en diensten binnen het HVAC segment die de hoogste IES2 norm voor pakket-efficiëntie zelfs overstijgt. Kom te weten hoe je energie, uitstoot en zo geld bespaart door je in te schrijven voor ABB’s webinars!
Hoe wordt geventileerd in jouw bedrijfsruimte? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd in.
Verwarmen met een warmtepomp is geen vanzelfsprekendheid in elke woning, omdat de gebouwschil eerst voldoende geïsoleerd moet zijn. Een hybridewarmtepompsysteem kan dan een tussenoplossing bieden, in afwachting van een grondige renovatie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.