Online magazines

03 juni 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
de weg naar klimaatneutraliteit
Welke weg wordt gevolgd richting klimaatneutraliteit? Hoe staan we ervoor en hoe kunnen we de diverse uitdagingen aanpakken?
Valerie Verkain
Bladmanager
 
De weg naar klimaatneutraliteit in 2050 is nog lang en complex. Hoe staan we ervoor en hoe kunnen we de diverse uitdagingen aanpakken? ODE Vlaanderen, de sectororganisatie voor duurzame energie in Vlaanderen, liet enkele experts de koppen online bijeensteken.
De Nederlandse groente- en fruitgroothandel Van Gelder vertrouwt op moderne, milieuvriendelijke en efficiënte technologie. Om zijn waren vers te houden, gebruikt het bedrijf energiezuinige BITZER-schroefcompressoren met ammoniak als natuurlijk koudemiddel. Waarom? Vind hier het antwoord.
Sinds de 3D configurator van isomasters duurt een koelcel bestellen nog slechts 3 minuten. Nieuw is dat je nu ook tussenwanden, krukken, scharnieren en de magnetische koeldraaideur kunt kiezen én dat je bij offerte al je 2D bouwplan krijgt.
Is het interessant om de energierijke afgevoerde ventilatie­lucht aan te wenden voor de productie van sanitair warm water en voor de ruimteverwarming?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.