Online magazines

08 oktober 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
 
waarom kiezen voor een koelcel

Koel- en vriescellen kunnen snel en eenvoudig modulair worden samengesteld met standaardpanelen en -verbindingen. Zo verliest u hier niet veel tijd mee en kan u zich optimaal focussen op de eigenlijke berekening en installatie van de nodige koel- of vriestechnieken.
Valerie Verkain
Bladmanager

Dankzij de grotere capaciteit, het gebruiksgemak en de overzichtelijke stockage is een koelcel een beter alternatief dan een klassieke koelkast.
Tijdens BuildUp gaan akoestische experts dieper in op de nieuwe akoestische norm voor woningen en tonen ze praktische oplossingen voor een verhoogd akoestisch comfort. Ontdek het programma en schrijf u in voor gratis deelname aan dit unieke event!
Het HVAC-systeem van de Victoria Reginatoren, het iconische kantoorgebouw aan de Kruidtuin in Brussel, werd onlangs volledig gerenoveerd. Het project werd uitgevoerd door ABB in samenwerking met Spie, een van Europa’s grootste onafhankelijke bureaus dat klanten ondersteunt in onder meer HVAC engineering. ABB’s expertise op vlak van energie-efficiëntie lag aan de basis van de samenwerking.
Wat voor werk u ook doet, de Ford bedrijfsvoertuigen zijn in staat aan al uw eisen te voldoen. Dankzij hun flexibiliteit zijn ze geschikt voor elke business en elk terrein. Bovendien geniet u nu uitzonderlijk van 0,49% financiële renting op alle Ford bedrijfswagens.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.