Online magazines

27 januari 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
Schakelkasten op temperatuur houden

In een industriële schakelkast zorgen componenten zoals transformatoren, PLC’s, frequentiesturingen, datacomponenten, enz. voor een continue opwarming. Daarbovenop komt de trend van hermetische afdichting van de kast. Passieve koeling zal niet altijd voldoende zijn om warmtevermogen af te voeren. Een mogelijke oplossing is het werken met een ventilator.
Valerie Verkain
Bladmanager

Slimme ventilatoren en bijhorende filters kunnen niet alleen helpen om de nodige luchtflow in de kast te genereren, maar geven ook een signaal als hun werking in het gedrang komt.
Geniet met Shape Intense van onbeperkte data, onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en binnen de EU en andere, speciale voordelen. Profiteer van deze Orange Business Deal EXCLUSIEF voor de lezers van dit online magazine.
Geniet van zuivere lucht met de mobiele 4-in-1-luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt realtime detectie van de luchtkwaliteit mogelijk en beschikt over de meerdere luchtzuiveringstechnologieën.
Carrier's Healthy Buildings Program biedt een uitgebreide reeks geavanceerde oplossingen om de luchtkwaliteit binnenshuis gezonder, veiliger, efficiënter en productiever te maken, ongeacht het type binnenomgeving. Van innovatieve producten, regelingen en systeemontwerpoplossingen tot...
Sinds november 2020 is Dirk Van Evercooren de algemeen directeur van ODE Vlaanderen. Een interview met de man die mee het pad moet effenen voor de transitie naar een duurzame samenleving.
Carrier's Healthy Buildings Program biedt een uitgebreide reeks geavanceerde oplossingen om de luchtkwaliteit binnenshuis gezonder, veiliger, efficiënter en productiever te maken, ongeacht het type gebouw.
Help uzelf en uw medewerkers om te anticiperen op onaangename verrassingen op de weg! COYOTE geeft aan waar het verkeer op uw route verstoord is.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.