Online magazines

15 juni 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
systeemoplossingen als norm
De focus ligt niet langer op het product zelf. Het product maakt deel uit van een groter geheel. Wat maakt dat de kennis van de installateur tegenwoordig erg breed dient te zijn.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
In dit interview werpt toponderzoeker prof. dr. Bart Vermang een exclusieve blik op de toekomst van de zonne-energie.
Begin mei 2021 introduceert de KSB Groep de nieuwste generatie van zijn reeds lang bekende AmaDrainer 3 dompel-afvalwaterpompen. Met de ontwikkeling van deze serie, die in vier maten verkrijgbaar is, komt de fabrikant tegemoet aan de vraag van klanten naar een compacter ontwerp en een eenvoudiger bediening.
De energietransitie die volop aan de gang is, de pijlsnelle opkomst van digitalisering, veranderende verdienmodellen …: het hoeft geen betoog dat de HVAC-wereld voor een hele resem uitdagingen staat. Ook fabrikanten zoeken er volop hun weg in. Yves Vanpoucke, commercieel directeur bij verwarmingsfabrikant Remeha, laat zijn licht schijnen over heden en toekomst van onze sector.
Elke voedselproducent wil bij de aanschaf van een nieuw vriessysteem de juiste keuze maken, en breekt zich het hoofd over zaken als de productiecapaciteit van de fabriek, de vereiste flexibiliteit, de milieu-impact en, niet op de laatste plaats, de beschikbare financiële middelen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.