Online magazines

28 mei 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
DUURZAAM KOELEN
Zonnewering en zomernachtventilatie kunnen al veel problemen door hoge buitentemperaturen voorkomen, maar steeds vaker worden duurzame koelsystemen met vloerverwarming en warmtepompen geïnstalleerd.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Oververhitting is steeds vaker een probleem in nieuwbouwwoningen. Dit artikel bespreekt enkele praktische toepassingen van duurzame koeling. De metingen zijn gebeurd in het kader van het SCoolS-project (Sustainable Cooling Systems).
Met Panasonic tilt u de binnenluchtkwaliteit in gebouwen naar een ongezien niveau! Dankzij de NanoeTM X technologie worden bacteriën, virussen, schimmels, allergenen en geurtjes op een natuurlijke manier geneutraliseerd. Zowel de Panasonic Heating als Cooling Solutions kunnen worden uitgerust met dit onderhoudsvrije en filterloze apparaat.

• Meer dan 600.000 producten
• Meer dan 2500 A-merken
• 98% leverbaar uit stock
• Dedicated sales en klantteams per regio
• Technische ondersteuning
• Snelle en flexibele levering
• Geen minimale orderaantallen

Als we sommige ronkende krantenkoppen over waterstof van de voorbije jaren mogen geloven, dan is waterstof dé oplossing in de strijd tegen de klimaatverandering. We zouden ermee verwarmen, onze auto’s mee aandrijven … Maar is dat wel het geval of is waterstof niet meer dan een niche?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.