Online magazines

18 juni 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
koelen met luchtgroepen
Om de lucht af te koelen, kan een ijswaterbatterij in de luchtgroep worden geïntegreerd. Maar behalve met een ijswaterbatterij kan de lucht ook gekoeld worden volgens het airconditionings­principe. 
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Koeling in luchtgroepen is niet altijd vanzelfsprekend. Als de koelingsbehoefte te groot is, of als er per zone een te sterk verschillende vraag naar afkoeling is, wordt ervoor gekozen het koelsysteem niet in de luchtgroep te integreren. Is dat niet het geval, dan is koeling in luchtgroepen een aanrader.
Luchtgroepen worden ingezet voor het ventileren, verwarmen, koelen, klimatiseren en de vochtbeheersing van residentiële en niet-residentiële gebouwen.
Electro Stevens realiseerde samen met Frigro een energie-efficiënte koelinstallatie voor een productieproces door middel van toepassing van free cooling gecombineerd met een watergekoelde chiller.
Mobiele koel- en vriescellen zijn er in allerlei soorten en met verschillende opslagcapaciteiten. De standaarduitrusting bestaat uit onder meer verlichting, een antislipvloer, data logging en systemen voor het melden van functiestoringen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.