Online magazines

17 september 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
 
Is luchtzuivering zinvol?
Luchtreinigers kunnen worden gebruikt om de concentratie van zwevende deeltjes in de lucht te verminderen en kunnen in bepaalde omstandigheden dus nuttig zijn in de strijd tegen covid-19. Het is wel belangrijk de juiste te kiezen en die op een adequate manier te gebruiken.
Valerie Verkain
Bladmanager
Het is intussen meer dan duidelijk dat degelijke ventilatie een belangrijke rol speelt in de strijd tegen de verspreiding van covid-19. Ook luchtzuivering kan z’n steentje bijdragen, maar behoeft wat meer nuance.
De Vlaamse bouwsector krijgt een eigen ‘Tinder’. Met de BILDR-app van sectorfonds Constructiv vinden Vlaamse bouwbedrijven in enkele swipes hun match met werkzoekende arbeiders. “Zowel voor werkgevers als voor werkzoekenden biedt de app...
Terwijl elektromotoren de wereld draaiende houden, moet er een prijs worden betaald in termen van energieverbruik en CO₂-uitstoot. Ongeveer 70% van alle elektriciteit die door industrie wordt gebruikt, wordt verbruikt door elektrische motorsystemen. Technologieleider ABB ontwikkelde daarom razend efficiënte motoren die eenvoudig te installeren en onderhouden zijn.
Bij CROSSCALL zijn producten gemaakt om lang mee te gaan. Mobiele telefoons, smartphones en tablets die de waarden van het merk op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie belichamen. Terminals die kunnen evolueren naargelang uw gebruik, kunnen worden gerepareerd en zelfs gereviseerd.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.