Online magazines

09 maart 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
De beste regeling voor groeikamers
Welke regeling is nu de beste om het klimaat in een gesloten omgeving voor groententeelt te regelen? Het Kenniscentrum (KCE) van Thomas More woog de verschillende opties tegenover elkaar af en kwam tot het besluit dat een koelbatterij met mengregeling bij kleine greenboxen zeer goede resultaten oplevert. 
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Het is een hele uitdaging om het klimaat in een gesloten omgeving voor groententeelt te regelen. Het Kenniscentrum (KCE) van Thomas More ging daarom op zoek naar de beste methode om de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-concentratie in deze kweekkamers te regelen.
Buderus investeert al sinds 1968 in de ontwikkeling van warmtepompen. Om installateurs te ondersteunen die hun activiteiten met het installeren van warmtepompen willen uitbreiden, biedt Buderus een exclusief ontwikkelingsplan aan.
Loop jij warm voor een job als Koeltechnieker? Ontdek op onze jobsite alle vacatures binnen de teams van Installatie of Service, Onderhoud en Herstellingen. Solliciteer vandaag nog voor een van onze koele jobs!
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Slimme ventilatoren en bijhorende filters kunnen niet alleen helpen om de nodige luchtflow in de schakelkast te genereren, maar geven ook een signaal als hun werking in het gedrang komt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.