Online magazines

25 november 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

 
VOEDINGSMIDDELEN CORRECT UITSTALLEN
Technisch gezien verschillen koeltogen niet opmerkelijk van andere koelinstallaties. Toch is het garanderen van een constante binnentemperatuur in presentatiekoelmeubelen niet altijd evident.
Valerie Verkain
Bladmanager
Naast de wettelijk verplichte temperatuur van maximaal 7 °C zijn nog andere factoren zoals luchtvochtigheid en ventilatiesnelheid van belang bij het hygiënisch bewaren en attractief voorstellen van verse producten zoals kaas.
De impact van koeling op het klimaat is groot. BITZER, die wereldwijd actief is op het gebied van koel- en airconditioningstechnologie neemt zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van onze leefomgeving dan ook erg serieus. In 2020 investeerde het bedrijf nog 45 miljoen euro in onderzoek en ontwikkeling. Sleutelwoorden hierbij zijn duurzaamheid, energiezuinigheid en maximale efficiëntie.
In een gebouw zijn pompen en hun motoren voor verwarming of koeling en distributie van sanitair water verantwoordelijk voor ongeveer een derde van al de gevraagde energie. Met innovatieve elektrische motoren en aandrijvingen wil ABB het energieverbruik van gebouwen en installaties drastisch reduceren.
Koeltoonbanken kiezen gebeurt in deze tijd van verstrengde voedselveiligheid het best niet zuiver op basis van de uitstalmogelijkheden. Ontdek hier behalve de aandachtspunten rond koeltoonbanken ook de soorten, de koelmethodes, milieu­problematiek en tendensen.
Om uw pralines en andere chocoladeproducten onder optimale omstandig­heden te bewaren in de toonbank, moet u rekening houden met een aantal factoren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.