Online magazines

01 oktober 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
 
KENNISEVENT THEMA AKOESTIEK
Het belang van akoestisch comfort in gebouwen wordt vaak onderschat. Nochtans draagt een degelijke akoestiek in belangrijke mate bij aan het welbehagen van bewoners en gebruikers van gebouwen. BuildUp gaat met enkele boeiende webinars en inspirerende projectvideo's dieper in op de nieuwe normering en toont praktische oplossingen. Mis dit unieke event niet!
Valerie Verkain
Bladmanager
In dit webinar tackelt dr. ir. Filip Verbandt als ervaren deskundige en adviseur op het gebied van geluid en trillingen het groeiende probleem van geluidshinder door warmtepompen. Met gezond boerenverstand ...
Tijdens BuildUp gaan akoestische experts dieper in op de nieuwe akoestische norm voor woningen en tonen ze praktische oplossingen voor een verhoogd akoestisch comfort. Ontdek het programma en schrijf u in voor gratis deelname aan dit unieke event!
De ifm luchtvochtigheidssensor biedt transparantie en veiligheid voor elektrische installaties en gevoelige productieprocessen. Bevestigingen voor wand- of DIN-railmontage en een standaard M12-connector garanderen een snelle en foutloze installatie.
Elektronische componenten worden steeds kleiner en daarom ook steeds dichter op elkaar gemonteerd in elektrische kasten. Om de betrouwbaarheid en levensduur van je installatie te garanderen, is het belangrijk de omgevingstemperatuur (kasttemperatuur) op een goede en efficiƫnte manier onder controle te houden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.