Online magazines

24 februari 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
Duurzaam koelen als alternatief

Door de klimaatverandering worden we elk jaar met meer periodes met hoge buitentemperaturen geconfronteerd. Zonnewering en zomernachtventilatie kunnen al veel problemen voorkomen, maar ook duurzame koelsystemen met vloerverwarming en warmtepompen worden steeds vaker geïnstalleerd.

Valerie Verkain
Bladmanager
 
Nachtkoeling is een kostenefficiënte en natuurlijke vorm van intensieve ventilatie die toelaat gebouwen 's nachts te helpen afkoelen.
Wist u dat een luchtvochtigheid tussen 40 en 60% kan helpen bij infectiebestrijding en de indoor air quality kan verbeteren? Ontdek hier meer over vochtigheidsregeling en andere strategieën voor een gezond gebouw.
Carrier's Healthy Buildings Program biedt een uitgebreide reeks geavanceerde oplossingen om de luchtkwaliteit binnenshuis gezonder, veiliger, efficiënter en productiever te maken, ongeacht het type gebouw.
Oververhitting is steeds vaker een probleem in nieuwbouwwoningen. Dit artikel bespreekt enkele praktische toepassingen van duurzame koeling. De metingen zijn gebeurd in het kader van het SCoolS-project (Sustainable Cooling Systems).
Drinkwater op het werk doet kosten algauw oplopen. Bij SipWell zijn de koeler, levering, ophaling en technische bijstand verwerkt in één abonnementsprijs. Bovendien is een waterkoeler fiscaal aftrekbaar. Interessant, niet?
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.