Online magazines

29 februari 2024 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
Rijtest BYD Seal RWD: niet te onderschatten

Na de snelle opeenvolgende lanceringen van de Han, de Tang, de Atto 3 en de Dolphin, weet BYD te imponeren met de Seal. Een D-segment-sedan die begunstigd wordt door opwindende elektrische prestaties en een gunstig weggedrag. Een auto die de snelst groeiende autoconstructeur en 's werelds grootste fabrikant van nieuwe energievoertuigen ook in staat stelt om iedere technisch onderlegde autokenner diep respect af te dwingen.


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Na de snelle opeenvolgende lanceringen van de Han, de Tang, de Atto 3 en de Dolphin, weet BYD te imponeren met de Seal. Een met opwindende elektrische prestaties en favorabel weggedrag begunstigde D-segment-sedan.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs.
Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Het wordt de eerste auto in het nieuwe tijdperk van Lancia en tevens de eerste 100% elektrische Lancia. Na enkele jaren afwezigheid belichaamt Lancia daarmee een herintrede in de wereld van de geëlektrificeerde automobiliteit.
Technische instructievideo's zijn onmisbaar bij het uitvoeren van regelmatig onderhoud en eenvoudige reparaties aan producten of apparatuur. Ze bieden werknemers als klanten stapsgewijze instructies om zelfstandig problemen op te lossen.
Škoda Auto vernieuwt zowel de hatchback als de breakvarianten van zijn bestverkochte model, de Octavia. Het exterieur kreeg een visuele finetuning en er worden optioneel ledmatrixkoplampen van de tweede generatie gemonteerd.
Net als alle andere industrieën wordt de sector van het wagenparkbeheer beïnvloed door de digitalisering en de toename van het aantal voertuigen voor professioneel gebruik. Webfleet merkt vijf belangrijke ontwikkelingen op.
Smappee, het innovatief cleantech bedrijf uit Kortrijk, lanceert met trots Smartstop, een premium netwerk van snellaadpleinen in België met een revolutionaire aanpak voor het opladen van EV’s.
De recente Automotive eMotion Summit, georganiseerd door Febiac, heeft zijn doel bereikt door drie dagen lang belangrijke discussies te voeren over de toekomst van mobiliteit in België. Het evenement bracht verschillende belanghebbenden samen ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.