Online magazines

15 november 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
 
Koelen met vacuüm
Vacuümkoelen is zinvol wanneer op een klein oppervlak snel een gegarandeerde ‘door-en-door’-koeling gewenst is van grote hoeveelheden product. 
Valerie Verkain
Bladmanager
Vacuümkoelen zorgt ervoor dat producten met een groot oppervlak in verhouding tot hun gewicht snel, effectief en energiezuinig kunnen worden gekoeld. Eenmaal voorgekoeld, kunnen de producten veilig worden opgeslagen in de koelcel.
Install Day is de vakbeurs voor de installatiesector. Elektriciens en hvac-installateurs ontmoeten er op één dag alle grote spelers uit hun vakgebied en kunnen kennismaken met de nieuwste producten.
Leidingen in een koelsysteem correct isoleren, is van groot belang. Wie koelleidingen niet (goed) isoleert, riskeert energieverliezen tot wel 80% en vergroot de kans op corrosieschade door condensvorming.
Het belang van het respecteren van de richtlijnen voor de koudeketen mag op geen enkel moment onderschat worden. Bedrijven die met voeding bezig zijn en deze regels met de voeten treden, kunnen niet alleen financiële risico’s oplopen maar ook...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.