Online magazines

16 december 2020 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
Hoe monitort u de temperatuur van voedingsmiddelen correct?

Door de richtlijnen voor de koudeketen te allen tijde te respecteren, vermijdt u niet alleen financiële risico’s, maar ook grote gezondheidsproblemen. In dit online magazine leest u wat de huidige richtlijnen zijn en wat u mag verwachten van controles.
Valerie Verkain 
Bladmanager

Een dagelijkse controle en monitoring van de correcte temperaturen ligt aan de basis om de koudeketen in stand te houden. Niet alleen bij het bewaren van de levensmiddelen, maar ook tijdens de bereiding en het transporteren is waakzaamheid aangeraden.
De keuze voor de koelinstallatie in de nieuwe bakkerij Feihl speelde een belangrijke rol en moest daarom zorgvuldig worden overwogen. Er werden in totaal 16 condensingunits met compressoren van BITZER geïnstalleerd die met 480 kilogram van het A2L-koudemiddel R455A werken.
Carrier's Healthy Buildings Program biedt een uitgebreide reeks geavanceerde oplossingen om de luchtkwaliteit binnenshuis gezonder, veiliger, efficiënter en productiever te maken, ongeacht het type gebouw.
Zeker, de investering in koeltechniek en de bijhorende koel- en vriesmeubelen valt niet te onderschatten. Maar tegelijk vergroten deze installaties vandaag het marktgevoel in uw retailzaak, waarmee u uw klanten een aangename winkelervaring wilt bezorgen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.