Hoe monitort u de temperatuur van voedingsmiddelen correct?
Door de richtlijnen voor de koudeketen te allen tijde te respecteren, vermijdt u niet alleen financiële risico’s, maar ook grote gezondheidsproblemen. In dit online magazine leest u wat de huidige richtlijnen zijn en wat u mag verwachten van controles. Valerie Verkain Bladmanager
Een dagelijkse controle en monitoring van de correcte temperaturen ligt aan de basis om de koudeketen in stand te houden. Niet alleen bij het bewaren van de levensmiddelen, maar ook tijdens de bereiding en het transporteren is waakzaamheid aangeraden.
De keuze voor de koelinstallatie in de nieuwe bakkerij Feihl speelde een belangrijke rol en moest daarom zorgvuldig worden overwogen. Er werden in totaal 16 condensingunits met compressoren van BITZER geïnstalleerd die met 480 kilogram van het A2L-koudemiddel R455A werken.
Carrier's Healthy Buildings Program biedt een uitgebreide reeks geavanceerde oplossingen om de luchtkwaliteit binnenshuis gezonder, veiliger, efficiënter en productiever te maken, ongeacht het type gebouw.
Zeker, de investering in koeltechniek en de bijhorende koel- en vriesmeubelen valt niet te onderschatten. Maar tegelijk vergroten deze installaties vandaag het marktgevoel in uw retailzaak, waarmee u uw klanten een aangename winkelervaring wilt bezorgen.
CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.