Online magazines

18 maart 2021 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
voluit voor natuurlijke koudemiddelen
De negende Green Deal in Vlaanderen is een feit. De retailsector, koeltechnische installatie- en onderhoudsbedrijven, enkele sectorfederaties en de Vlaamse overheid engageren zich om het gebruik van F-gassen in supermarkten en voedingswinkels af te bouwen door in te zetten op natuurlijke koudemiddelen.
Valerie Verkain
Bladmanager
 
Vlaams minister van Energie Zuhal Demir en Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits hebben samen met 30 partners de Green Deal Afbouw F-gassen in supermarkten en voedingswinkels, kortweg Green Deal Klimaatvriendelijke Koeling onderteke
Carrier's Healthy Buildings Program biedt een uitgebreide reeks geavanceerde oplossingen om de luchtkwaliteit binnenshuis gezonder, veiliger, efficiënter en productiever te maken, ongeacht het type binnenomgeving.
Het belang van het respecteren van de richtlijnen voor de koudeketen mag op geen enkel moment onderschat worden. Bedrijven die met voeding bezig zijn en deze regels met de voeten treden, kunnen niet alleen financiële risico’s oplopen maar ook grote g
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Carrier's Healthy Buildings Program biedt een uitgebreide reeks geavanceerde oplossingen om de luchtkwaliteit binnenshuis gezonder, veiliger, efficiënter en productiever te maken, ongeacht het type gebouw.
Hij zocht naar de degelijkheid van een Duitse bestelwagen. Toen ging hij vergelijken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.