Online magazines

03 december 2020 Vakinformatie over koeling en klimatisatie

Online versie bekijken
AFM Refrigeration en Airco Sinclair slaan de handen in elkaar
De vraag naar een aangename kamertemperatuur in de woon- en werkruimte klinkt ieder jaar luider.
De vraag naar een aangename kamertemperatuur in de woon- en werkruimte klinkt ieder jaar luider. De verplichte, collectieve herontdekking van “ons kot” bracht deze trend nog in een stroomversnelling. Nu ja, trend.
Warmtepompen zijn hot. In de HVAC-industrie weten ze het al langer: warmtepompen zijn de toekomst. Consumenten die vandaag investeren in een nieuwbouw- of doorgedreven renovatieproject* weten dat een minimum aan hernieuwbare energie verplicht is.
We maken een korte sprong in de tijd en blikken terug op maart 2019. Op dat eigenste moment zette Sinclair Airconditioning, een stevige Europese producent van airconditioning, warmtepompen en boilers, voet op de Belgische markt.
Sinds AFM Refrigeration en Airco Sinclair de handen in elkaar sloegen, richtten de twee HVAC-experts zich voornamelijk op residentiële projecten. Achter de schermen stoomden ze zich klaar om ook de commerciële markt aan te boren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij CoolTechnics 

CoolTechnics maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.