15 maart 2019


VAKINFORMATIE OVER KOELING EN KLIMATISATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

Waarom kiezen voor integraal CO2-systeem in supermarkten

Vriezen, koelen, verwarmen en tapwater produceren door middel van een integraal systeem op CO2 kent een aantal belangrijke voordelen voor supermarkten. In dit online magazine leest u wat de mogelijkheden, de sterktes en zwaktes zijn van zo'n integraal energiesysteem op CO2.

We staan niet alleen stil bij CO2, maar sommen hier ook de belangrijkste alternatieven voor F-gassen voor u op en helpen u bij het kiezen van een geschikt alternatief.

___

Ander nieuws

Hoe ventilatieroosters correct inplanten

Ontdek hier de beste manier om uw bedrijfswagen te financieren

Mis dit netwerkevent voor de HVAC-sector niet

Energiebesparing in datacenter dankzij ventilatoren

Nieuwe speler op de markt van koelvitrines

HVAC-team LG uitgebreid

Bewuste keuze voor spare parts met QR code

___

Valerie Verkain
Bladmanager

WAAROM KIEZEN VOOR INTEGRAAL CO2-SYSTEEM IN SUPERMARKTEN

Zijn integrale energiesystemen op CO2 een oplossing voor supermarkten? De expertisecel Energy van Hogeschool UC Leuven-Limburg zocht het uit.
Volledig artikel lezen

HOE HET GESCHIKTE ALTERNATIEF VOOR F-GASSEN KIEZEN

De F-gaswetgeving heeft al voor flink wat beroering gezorgd in de koelsector. Maar wat houdt de F-gasregelgeving precies in en welke factoren bepalen of een koudemiddel geschikt is of niet?
Volledig artikel lezen

HOE VENTILATIEROOSTERS CORRECT INPLANTEN

160pxVandaag brengt de mens 90% van de tijd brengen door in gebouwen. Helaas is de binnenluchtkwaliteit niet altijd optimaal. Ventilatie is dus broodnodig. De juiste dimensionering van een ventilatiesysteem is niet zo moeilijk voor de geoefende installateur.
Volledig artikel lezen

VIER MOGELIJKHEDEN OM UW BESTELWAGEN TE FINANCIEREN

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Volledig artikel lezen

MIS DIT NETWERKEVENT VOOR DE HVAC-SECTOR NIET

Op donderdagavond 4 april is het zo ver. De Sanilec Awards zet met deze eerste editie het kruim van de Belgische installatiesector in de bloemetjes. Het event vindt plaats in de HippoLoggia te Waregem.
Lees meer

ENERGIEBESPARING IN DATACENTER DANKZIJ VENTILATOREN

De Zweedse provider Bahnhof heeft een bunker die 30m onder de grond zit in Stockholm omgebouwd tot een ongewoon datacenter. Bahnhof heeft met ebm-papst Zweden gewerkt aan de ontwikkeling van een moderniseringsplan voor het datacenter.
Lees meer

NIEUWE SPELER OP DE MARKT VAN KOELVITRINES

Daikin heeft in december een akkoord bereikt voor de overname van AHT Group, een bedrijf actief in de commerciële koelingsmarkt in Europa. De transactiewaarde bedraagt 881 miljoen euro.
Lees meer

LG HVAC-TEAM BELGIË BREIDT UIT

Het Belgische LG-team voor HVAC-oplossingen in België kondigt met trots zijn nieuwste medewerker aan: Nick Nelen versterkt het team om meer ondersteuning te bieden aan de installateur in het veld.
Lees meer

BEWUSTE KEUZE VOOR SPARE PARTS MET QR CODE

Bitzer heeft een nieuwe maatregel genomen om productpiraterij tegen te gaan. De specialist in koelingstechnologie voorziet vanaf nu QR codes op de verpakking van de originele Bitzer Spare Parts.
Lees meer

http://cooltechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Waarom kiezen voor integraal CO2-systeem in supermarkten

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be