12 december 2018


VAKINFORMATIE OVER KOELING EN KLIMATISATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

Wanneer koelen en verwarmen met VRV/VRF?

Wie in de zomer achter een glaspartij zit waar de zon 's middags op schijnt zal het warmer hebben dan wie aan de noordkant van het gebouw aan de slag is. Een VRV/VRF-systeem kan voor deze verschillende warmte- of koudevraag een oplossing bieden. Ontdek in dit online magazine hoe een VRV/VRF-systeem werkt, hoe het is opgebouwd en hoe de opstart en plaatsing idealiter gebeurt.

Vergeet u bovendien zeker niet in te schrijven voor de gratis Techniek in evolutie-beurs van 13 december. Blijf dankzij de beurs op de hoogte van de laatste nieuwigheden en volg er één van de infosessies over onder andere gedigitaliseerde pneumatica, CO2-koeling en de evolutie van koudemiddelen.

Ander nieuws

Schrijf u in voor het YORK® Specialised HVAC Programma

Wordt u verkozen tot beste koeltechnieker van België?

Vind de ideale bedrijfswagen op het Autosalon

Waar uw bedrijfsevents organiseren?

Valerie Verkain
Bladmanager

WANNEER KOELEN EN VERWARMEN MET VRV/VRF?

In kantoorgebouwen, banken, winkelcentra of hotels kan er in verschillende ruimtes of zones een andere warmte- of koudevraag bestaan. Fabrikanten hebben deze uitdaging beantwoord met systemen die door te variëren met het volume aan koudemiddel snel en efficiënt kunnen reageren om in elke zone de gewenste temperatuur te bereiken. Een nadere kennismaking met deze VRV- of VRF-systemen.
Volledig artikel lezen

SCHRIJF U IN VOOR HET YORK® SPECIALISED HVAC PROGRAMMA VAN JOHNSON CONTROLS

160pxLaat uw bedrijf groeien en schrijf u in voor het het YORK® Specialised HVAC Programma van Johnson Controls. Als YORK® Specialised Contractor levert u toonaangevende HVAC-oplossingen, van koelmachines tot afsluiters.
Lees meer

GRATIS TECHNISCHE BEURS VOOR DE KOELTECHNIEKER

160pxSyntra West en SBM zijn uw gespecialiseerde partner voor training , coaching en advies. Zeker ook in techniek. Dankzij hun jarenlange ervaring spelen zij ook in dat domein een voortrekkersrol.
Volledig artikel lezen

WORDT U VERKOZEN TOT BESTE KOELTECHNIEKER VAN BELGIE?

Doe mee aan onze prestigieuze wedstrijd en creëer extra waardering voor uw beroep. Sanilec Awards plaatsen uw vakmanschap in de kijker. Het vakblad Sanilec organiseert in 2019 de eerste editie van de Sanilec Awards! Deze awards zetten het vakmanschap van de installateur in de kijker en belonen de beste projecten.
Schrijf u nu in

VIND DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN OP HET AUTOSALON

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

WAAR UW BEDRIJFSEVENTS ORGANISEREN?

Met de Locatie Gids 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte locatie. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe locaties die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van uw meetings, incentives en events.
Hier gratis gids bestellen

http://cooltechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wanneer koelen en verwarmen met VRV/VRF?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be