15 november 2018

VAKINFORMATIE OVER KOELING EN KLIMATISATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

Warmtepompen niet economisch interessant genoeg

Belangrijk is dat de keuze voor een warmtepomp economisch interessant is, en net dat blijkt in de meeste lidstaten problematisch. Tijdens het Warmtepompsymposium gaf de European Heat Pump Association (EHPA) aan wel hoop te putten uit de situatie in Scandinavië. Denemarken en Noorwegen spannen er met de verkoop van 34,3 warmtepompen per 1.000 huishoudens de absolute kroon.

Vergeet ook zeker niet om 23 november vrij te houden om Install Day te bezoeken! Op een oppervlakte van 6.500 m² vind je er een overzicht van alle mogelijke producten en technieken voor de installatiesector.

Ander nieuws

F-gassen niet voldoende gerecupereerd

Nieuw distributiecentrum Nortec

1000ste certificaat in de koeltechniek uitgereikt

Is het voor jouw bedrijf interessant om samen te werken met ESCO's?

Valerie Verkain
Bladmanager

SLECHTS VIERDE VAN F-GAS KOELMIDDELEN WORDT GERECUPEREERD

Een recente studie van het Vlaamse Departement Omgeving bevestigt het vermoeden dat gefluoreerde broeikasgassen onvoldoende teruggewonnen worden uit koeltoepassingen.
Lees meer

"WARMTEPOMPEN NIET ECONOMISCH INTERESSANT GENOEG"

Er zijn te veel luilakken in de energiediscussie. Met die boude stelling stak Thomas Nowak tijdens het elfde Warmtepompsymposium van wal. Als secretaris-generaal van de European Heat Pump Association (EHPA) liet Nowak er zijn licht schijnen over de Europese verwarmingsmarkt en de beleidsinitiatieven die daaraan gekoppeld worden.
Volledig artikel lezen

WAT KAN U VERWACHTEN OP INSTALL DAY 2018?

160pxOp vrijdag 23 november 2018 is het voor de tweede keer zover: dé vakbeurs voor professionals in de installatiesector, Install Day, gaat van start.
Volledig artikel lezen

NORTEK HVAC OPENT NIEUW EUROPEES DISTRIBUTIECENTRUM IN WERVIK

Op 31 oktober opende Nortek Global HVAC zijn nieuwe Europese distributiecentrum in Wervik. Bruno Biasiotta, CEO van de groep, kwam speciaal voor de gelegenheid vanuit de VS naar België.
Lees meer

ODISEE AALST REIKT 1.000STE CERTIFICAAT IN DE KOELTECHNIEK UIT

Aan hogeschool Odisee in Aalst kunnen koeltechnici na het afleggen van examens in het bezit komen van een 'certificaat van bekwaamheid in de koeltechniek'. Dit certificaat is een bewijs dat men op een milieuvriendelijke manier met koelmiddelen kan omgaan.
Lees meer

KANSEN VOOR KMO'S DIE SAMENWERKEN MET ESCO'S

Uit cijfers van Unizo uit 2016 blijkt dat slechts één op de vijf kmo's in Vlaanderen draait op hernieuwbare energie. Het ontbreekt kleine bedrijven immers vaak aan middelen om deze investeringen zelf te financieren, zonder aan competitiviteit in te boeten.
Lees meer

http://cooltechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wat kan u verwachten op Install Day 2018?

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be