08 november 2018

VAKINFORMATIE OVER KOELING EN KLIMATISATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

Hoe koel- en vriescellen snel en eenvoudig opbouwen

Koel- en vriescellen kunnen snel en eenvoudig modulair worden samengesteld met standaardpanelen en -verbindingen, die dan ook vlot uit voorraad leverbaar zijn. Zo verliest de koeltechnieker hier niet veel tijd mee en kan die zich optimaal focussen op de eigenlijke berekening en installatie van de nodige koel- of vriestechnieken. Ontdek hier alle tips en tricks.

Lees in dit online magazine ook hoe u uw bestelwagen het best inricht en ontdek alles over Install Day 2018. Registreer u en ga gratis naar dé vakbeurs voor professionals in de installatiesector.

Valerie Verkain
Bladmanager

KOEL- EN VRIESCELLEN SNEL EN EENVOUDIG OPBOUWEN

Waar een aanzienlijk temperatuurverschil tussen twee ruimtes gerealiseerd moet worden, bijvoorbeeld voor de bewaring of verwerking van voedsel, bieden koel- of vriescellen vaak soelaas.
Volledig artikel lezen

WAT KAN U VERWACHTEN OP INSTALL DAY 2018?

160pxOp vrijdag 23 november 2018 is het voor de tweede keer zover: dé vakbeurs voor professionals in de installatiesector, Install Day, gaat van start.
Volledig artikel lezen

BITZER GOOIT HOGE OGEN OP CHILLVENTA MET EXPANDER-UNIT

Bitzer, specialist in koel- en klimaattechniek, is tevreden met de Chillventa van dit jaar. Op de internationale beurs voor koeling, warmtepompen en ventilatie presenteerde Bitzer zijn product- en servicehighlights op twee stands.
Lees meer

HOE UW BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

EPC WORDT VERNIEUWD

Vanaf 1 januari 2019 vernieuwt het Vlaams Energieagentschap het energieprestatiecertificaat (EPC). Dat certificaat bestaat al tien jaar en zorgt ervoor dat u kan aflezen hou energiezuinig een woning is.
Lees meer

ONTHULLING BIJ VASCO GROUP

Op donderdag 18 oktober zakten een honderdtal professionals (studiebureaus, installateurs, energiedeskundigen …) af naar de hoofdkantoren van Vasco Group in Dilsen-Stokkem.
Lees meer

NIEUWE MANAGING DIRECTOR STIEBEL ELTRON

Sinds 17 september is Hans Dolfeyn managing director van Stiebel Eltron Belgium. De 45-jarige Hans Dolfeyn is lid van het directiecomité van UBF-ACA en voorzitter van WPAC.
Lees meer

WARMTEPOMPMARKT STEVIG IN DE LIFT

Het Market en Statistics rapport van de European Heat Pump Association (EHPA) is verschenen en toont dat de warmtepompmarkt voor het vierde jaar op rij groeit. De verkoopcijfers voor 2017 klokten af op 10,6 miljoen, ofwel een stijging van 10%.
Lees meer

VOORWAARDEN ERKENNING INSTALLATEUR HERNIEUWBARE ENERGIE VERSOEPELD

De voorwaarde om een Certificaat van Bekwaamheid te krijgen als installateur van kleine hernieuwbare energie-installaties wordt versoepeld van drie jaar werkervaring naar één maand.
Lees meer

http://cooltechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe koel- en vriescellen snel en eenvoudig opbouwen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be