1 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER KOELING EN KLIMATISATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

Ontdek hier de voordelen van absorptiekoeling

In België is absorptiekoeling veelal onbekend bij koeltechnici en dus onbemind. Nochtans biedt deze techniek de nodige voordelen ten opzichte van mechanische koeling om het energieverbruik danig in te perken. En niet onbelangrijk: voor de koeltechnisch installateur betekent het een eenvoudigere installatie. In dit online magazine verschaffen we u inzicht in hoe de technologie in zijn werk gaat en wat de belangrijkste afwegingen zijn die u moet maken bij de installatie.

Valerie Verkain
Bladmanager

ABSORPTIEKOELERS VERLAGEN ENERGIEFACTUUR DOOR TE KOELEN MET WARMTE

In België is absorptiekoeling veelal onbekend bij koeltechnici en dus onbemind. Nochtans biedt deze techniek de nodige voordelen ten opzichte van mechanische koeling om het energieverbruik danig in te perken.
Volledig artikel lezen

SAVE THE DATE EN BEZOEK CHILLVENTA!

De internationale vakbeurs voor koeling, ventilatie en warmtepompen vindt plaats in Neurenberg van 16 - 18 okt. 2018. Chillventa verbindt experts van over de hele wereld met elkaar en creëert een netwerk waarin kennis en technologie nieuwe perspectieven openen.
Lees meer

KOEL- EN VRIESCELLEN SNEL EN EENVOUDIG OP TE BOUWEN

Waar een aanzienlijk temperatuurverschil tussen twee ruimtes gerealiseerd moet worden, bijvoorbeeld voor de bewaring of verwerking van voedsel, bieden koel- of vriescellen vaak soelaas.
Volledig artikel lezen

KANSEN VOOR KMO'S DIE SAMENWERKEN MET ESCO'S

Uit cijfers van Unizo uit 2016 blijkt dat slechts één op de vijf kmo's in Vlaanderen draait op hernieuwbare energie. Het ontbreekt kleine bedrijven immers vaak aan middelen om deze investeringen zelf te financieren, zonder aan competitiviteit in te boeten.
Lees meer

OPLEIDING NIET-RESIDENTIEEL VENTILATIETECHNICUS

Residentiële en niet-residentiële ventilatie kunnen in geen geval over dezelfde kam geschoren worden. Er zijn wel degelijk verschillen bij zowel berekening, ontwerp en installatie.
Lees meer

http://cooltechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Ontdek hier de voordelen van absorptiekoeling

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be