15 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER KOELING EN KLIMATISATIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px

Lees hier de eerste editie van CoolTechnics

De eerste editie van CoolTechnics is een feit! Ons nieuwe magazine voor koeltechnische installateurs en klimatisatiespecialisten ligt deze week in de bus, maar kan ook online worden gelezen! Bovendien blijf je via dit tweewekelijkse onlinemagazine op de hoogte van het nieuws uit de sector en krijg je een pak extra technische info en tips-and-tricks in je mailbox.

Valerie Verkain
Bladmanager

Nieuws uit de sector

Nieuw bestuur EHPA

Euro-index steunt Bednet

Deelplatformen faciliteren zwart werk

Approved Partnership Programma voor nog betere ondersteuning

Meer nieuws

DE KOELTECHNISCHE GROOTHANDEL, OOK VOOR MAATWERK

160pxOntwerpbureaus, productiemanagers en koeltechnische installateurs vinden meer en meer de weg naar AFM voor het produceren van hun koeltechnische installaties op maat of onderdelen hiervan.
Volledig artikel lezen

SPECIALIST IN TEMPERATUURBEHEERSING

ICS Cool Energy is specialist in proceskoeling, procesverwarming en HVAC - oplossingen in diverse sectoren. Voor alle vraagstukken betreffende klimaattechniek hebben wij een oplossing beschikbaar.
Lees meer

FUSIE VAN REFRITEC EN HEYNEN BIEDT ALLEEN MAAR VOORDELEN VOOR DE INSTALLATEUR

160pxEind juni is de fusie van Refritec en Heynen rond en bundelen beide groothandels hun krachten onder de naam Heytec. Dat maakt van Heytec de groothandel met het absoluut breedste productpakket voor koeling, klimatisatie en warmtepompen.
Volledig artikel lezen

SANILEC AWARDS 2018

Eind 2018 organiseert het vakblad Sanilec een awardshow waarbij prijzen zullen worden uitgereikt aan installateurs die kunnen bewijzen dat ze bezig zijn met hun vak, dat ze hun passie (durven) te vertalen in grensverleggende projecten en bereid zijn om in te spelen op de toekomst.
Volledig artikel lezen

GELASTE STALEN LEIDINGEN MET NA-ISOLATIE ZIJN VERLEDEN TIJD

160pxOngeveer 80% van de HVAC-markt kiest vandaag voor gelaste stalen leidingen om gekoeld water te transporteren. Deze leidingen worden na de installatie manueel geïsoleerd.
Volledig artikel lezen

FRIGRO ZOMERHAPPENING OPNIEUW SUCCES

Frigro, groothandel in koeltechnische materialen, is er opnieuw in geslaagd om een pak koeltechnische installateurs op de been te brengen voor de Frigro Zomerhappening.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

DAIKIN STELT GAMMA CO2-OPLOSSINGEN VOOR

Daikin heeft sinds kort ook oplossingen op CO2 in hun refrigeration gamma. De HVAC-fabrikant nam begin januari het Spaanse Tewis, producent van koelsystemen en gespecialiseerd in CO2-koelunits, over.
Lees meer

HOE MULTISPLITAIRCO'S DIMENSIONEREN?

Om het verbruik van airconditioning zo goed mogelijk op de koel- of warmtevraag in de verschillende kamers af te stemmen, is een invertergestuurde multisplitairco doorgaans de beste oplossing.
Volledig artikel lezen

http://cooltechnics.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Lees hier het eerste nummer van CoolTechnics

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be