naar top
Menu
Logo Print

HEYTEC: UW PARTNER IN DE KOEL- EN KLIMAATTECHNIEK

Fusie van Refritec en Heynen biedt alleen maar voordelen voor de installateur

Eind juni is de fusie van Refritec en Heynen rond en bundelen beide groothandels hun krachten onder de naam Heytec. Dat maakt van Heytec de groothandel met het absoluut breedste productpakket voor koeling, klimatisatie en warmtepompen. Heytec onderscheidt zich daarnaast ook met een heel grote voorraad op meer dan 9.000 m² en een landelijk verspreid netwerk van filialen. Een team van meer dan 75 mensen staat in voor een lokale en zeer persoonlijke service.

In Lier produceert Heytec zelf hoogkwalitatieve warmtewisselaarsHeytec beschikt over de grootste voorraad in België

GROTER EN STERKER DOOR FUSIE

De installateur zal ongetwijfeld profiteren van de vele voordelen van de fusie van Refritec en Heynen tot Heytec: namelijk een grotere, sterkere, meer concurrerende organisatie met een breder scala aan diensten. “Refritec en Heynen zijn complementair. We versterken elkaar", vertelt Chris Desmet, general manager bij Refritec.

GROOTSTE PRODUCTAANBOD

“Samen beschikken we over het breedste productpakket voor koeling, klimatisatie en warmtepompen, en hebben we de grootste voorraad op meer dan 9.000 m² in België." De producten worden geselecteerd aan de hand van verschillende kwaliteitsmaatstaven. “Dat gebeurt door onze eigen uitgebreide studiedienst voor koeling, klimatisatie en warmtepompen." Uniek is ook de landelijke spreiding van Heytec. “Ons team zal 77 mensen tellen, verspreid over het hele land. Met als kopmannen Didier Boonen (Operations), Frank Velghe (Techniek) en mezelf (Sales & Marketing)."

8 VESTIGINGEN OVER HEEL BELGIE

De hoofdzetel van Heytec is gevestigd in Lier, waar een splinternieuw logistiek centrum werd gebouwd. In de provincies waar zich door de fusie twee filialen dicht bij elkaar bevinden, zoals in Zaventem en West-Vlaanderen (Kuurne en Roeselare), zal het aantal filialen op termijn worden gereduceerd tot één. "De 8 vestigingen staan, door hun unieke landelijke spreiding, garant voor de beste lokale en zeer persoonlijke service."

EIGEN TRANSPORT

Wat Heytec ook onderscheidt van de rest, is hun hoge logistieke flexibiliteit. “Onze eigen vrachtwagens en bestelwagens staan in voor een betrouwbaar en flexibel transport. 95% van de bestellingen wordt de volgende daggeleverd."

EIGEN PRODUCTIE VAN WARMTEWISSELAARS

Het aanbod hoogkwalitatieve warmtewisselaars, dat door een eigen productiesite in Lier wordt geproduceerd, is eveneens een troef en ook de samenbouw van compressorunits gebeurt in huis. Dat alles maakt van Heytec een totaalpartner: 'Uw partner in de koel- en klimaattechniek'.

   WAT ONDERSCHEIDT HEYTEC?

  • Het absoluut breedste productpakket voor koeling, klimatisatie én warmtepompen
  • De allergrootste voorraad op méér dan 9.000 m² in België
  • Eigen uitgebreide studiedienst voor koeling, klimatisatie én warmtepompen
  • Eigen productie van hoogkwalitatieve warmtewisselaars in Lier
  • Eigen samenbouw van compressorunits in Kuurne
  • Eigen betrouwbaar en flexibel transport

Logo HeynenLogo Refritec

 

 

 

Logo Heytec

Heytec
Kelderveld 39
2500 Lier
Tel.: +32(0)3/440.19.00
hey@heytec.be
www.heytec.be