naar top
Menu
Logo Print

Biddle logo

SENSAIR: REVOLUTIONAIRE KLIMAATSCHEIDING VAN BIDDLE

Op basis van zestig jaar kennis en ervaring

Met het SensAir comfort-luchtgordijn zet Biddle een nieuwe standaard in klimaatscheiding. Nog nooit is een dergelijke mate van comfort en energiezuinigheid gerealiseerd, terwijl de deuren uitnodigend openstaan. De SensAir omvat alle kennis die Biddle in de afgelopen zestig jaar heeft opgedaan op het gebied van klimaatscheiding.

SENSAIR

Energiezuinig en comfortabel

De SensAir boven de deuropening zorgt voor hoge energiebesparingen en een comfortabel binnenklimaat door een slimme combinatie van vier technologieën. De i-sense infraroodtechnologie is geïntegreerd in het uitblaasrooster en verzamelt de binnen- en buitentemperatuur door de omgeving rondom de deuropening zorgvuldig te scannen. De CHIPS vertaalt de gemeten temperaturen automatisch in de juiste uitblaasbreedte (Controlled Air Strength), dieptewerking (gelijkrichter) en uitblaastemperatuur. Hierdoor is de SensAir continu optimaal ingesteld, zodat de ruimtetemperatuur altijd op het gewenste niveau blijft.

De SensAir heeft een auto-actieve regeling op basis van actuele informatie over temperaturen in de deuropening, voor een constant en energiezuinig binnenklimaat zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen
De SensAir heeft een auto-actieve regeling op basis van actuele informatie over temperaturen in de deuropening, voor een constant en energiezuinig binnenklimaat zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen

Intelligente regeling en monitoring

Op het gebied van regelingen heeft Biddle een uitgebreid assortiment: een lokale regeling, het monitoren op afstand of integratie in een gebouwbeheersysteem. De SensAir is standaard voorzien van Biddles auto-actieve regeling inclusief b-touch bedieningspaneel. Door het loggen van data is het mogelijk de prestaties rondom de deuropening in kaart te brengen. Het is ook mogelijk het energieverbruik en comfort op afstand te monitoren door middel van de b-connect monitoring module. Het aansluiten op een GBS is eenvoudig door de standaard geïntegreerde aansluiting voor het Modbus communicatieprotocol.

Touchscreen en intelligente bediening

Dankzij de eenvoudige menustructuur van de b-touch is het zeer gemakkelijk om de gewenste instellingen te kiezen, zoals bijvoorbeeld de ruimtetemperatuur en het in- of uitschakelen van het toestel. Doordat de intelligentie in de SensAir is geïntegreerd, kan het eenmaal correct ingestelde toestel ook zonder de b-touch functioneren. De b-touch is dan inzetbaar als servicepaneel.

Biddle afstandsbediening

Diverse verwarmingsbronnen

De SensAir is geschikt voor diverse verwarmingsbronnen, zoals water, elektrisch, DX en hybride. De DX-uitvoering is geschikt voor de VRV- en ERQ-warmtepompen en WTW-systemen van Daikin. Ook is de SensAir verkrijgbaar in een ambient uitvoering.

Toepassingen

De SensAir is geschikt voor deurhoogtes van 2,0 tot 4,0 m. Binnen de retail, de commerciële sector en utiliteit zijn de toepassingen eindeloos. Denk hierbij aan winkelcentra, winkelketens, supermarkten, banken, stations, musea, hotels, ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen.

SensAir from shop

Van analyse tot monitoring is biddle uw partner

Biddle heeft ruime ervaring in het realiseren van de optimale klimaatscheiding. Zo wordt eerst de klimaatbehoefte in de ruimte en in de deuropening bepaald, waarna er samen met u naar de meest passende klimaatscheiding wordt gezocht.

Door het monitoren op afstand en door middel van intelligente software is Biddle in staat om het comfort in de ruimte en het energieverbruik te monitoren en te analyseren. Zo wordt er altijd proactief naar optimalisatie gezocht.

 

 

BIDDLE

BIDDLE

+3215217705
-